woensdag 21 september 2016

Kom je met ons meer naar 'PINOCCHIO' kijken ?


TWEELICHT & ZOON

 

Pinocchio


Wie kent niet het verhaal van de eenzame, oude poppensnijder Ghepetto die o zo graag een zoon wilde en -omdat geen enkele vrouw het in haar hoofd haalde om met zo'n zonderling te trouwen- besloot om er dan maar eentje te snijden uit een stuk wegwerphout. Een marionet dus, maar wel eentje met alles erop en eraan. Oren, ogen,...een neus.
Maar wat als de marionet er niet van houdt dat Ghepetto de touwtjes in handen heeft? Wat als de marionet ervan droomt om vrij te zijn? Om te gaan staan waar hij dat zelf wil. Op ontdekkingstocht...in de grote wereld daarbuiten...Want willen we dat niet allemaal? Zo snel mogelijk op onze eigen benen staan? Gemakkelijk is dat niet. Maar je leert...met vallen en opstaan.
'Pinocchio' is een typisch en frisse ‘Tweelichtiaanse’ voorstelling voor wijsneuzerige beterweters. 
Met deze versie keert het gezelschap terug naar de oorspronkelijke versie van auteur Carlo Collodi. Maak u klaar voor een heuse onderdompeling in een bijzondere wereld...

Op dinsdag 11 oktober gaan we  in de namiddag naar bovenstaande voorstelling kijken.
Mama's, papa's, oma's, opa's, ... hebben jullie zin om met ons mee te gaan ? (We nemen de trein naar de Schakel in Waregem.)
Laat het juf gerust weten !
Groetjes en grote dank je wel !
juf Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten